Publicitat
Publicitat

El sènior femení del CB l'Escala supera amb nota al Silenc

El sènior femení del CB l'Escala aconsegueix la tercera victòria a Tercera Catalana després de superar amb nota al Silenc de 39 punts de diferència. Les de Susi Martí, amb un partit pendent contra el Figueres, segueixen invictes. Les blavetes aquest cap de setmana descansaran.

3 de 3. El sènior femení continua comptant els partits per victòries. Les blaves han tornat a guanyar, aquesta vegada a casa davant el Silenc de 39 punts de diferència. El resultat final: 84 a 45.

Les de Susi Martí jugaven el segon partit a casa contra un equip que va aconseguir la primera victòria a Tercera Catalana el passat cap de setmana contra el Cassanenc. Les locals, que venien de guanyar a Porqueres, van trobar-se un Sils fluix i poc anotador i ràpidament van imposar el seu nivell a la pista. Res a veure amb el primer partit a casa contra la Bisbal, on les escalenques van perdre els dos primers períodes. El resultat del tercer quart va ser 70 a 31 fins arribar al definitiu 84 a 45.

L'objectiu de les de Susi Martí és guanyar tots els partits possibles.

Aquest cap de setmana, les blavetes havien de desplaçar-se a la pista del Blanes, però el partit s'ha ajornat. El duel serà el 30 de novembre a 1/4 de 10 de la nit.