Publicitat
Publicitat

Tot a punt per a la primera Festa del Nucli Antic

Dissabte vinent es celebra la primera festa del nucli antic, programada en el marc del programa de millora social del Pla de Barris. Batucada, jocs per a tothom, dinar de germanor, música, exposició i havaneres per teixir relacions socials i convivència entre els veïns del nucli.



El Programa de Millora Social del Pla de Barris ja ho té gairebé tot a punt per a la celebració de la Festa del Nucli Antic. Està programada per dissabte. La festa engegarà a les deu amb l’actuació de la BatusKala a La Platja. Després, fins a l’hora de dinar, hi haurà jocs del món gegants per a totes les edats. El dinar popular s’ha programat a la plaça Víctor Català, és obert a tothom qui vulgui afegir-s’hi. L'organització d'aquesta festa va ser una de les propostes sorgides en les primeres trobades veïnals del Pla de Barris.

Per assistir al dinar cal inscriure's prèviament. Els interessats poden fer-ho directament a l'oficina del Pla de Barris, a la plaça de les escoles; per telèfon (al número 649.498.390) o via correu electrònic ( a l'adreça plabarrisescala@altemporda.cat ). Al dinar, els comensals cal que es portin el dinar de casa per compartir-ho entre tots. Serà amenitzat per alumnes de l’escola municipal de música El Gavià. I a la tarda, a les quatre s’inaugurarà l’exposició “El Nucli Antic Batega”, a la sala d’actes municipal. Es tracta d’una exposició que vol mostrar la diversitat que viu i conviu al Nucli Antic, la riquesa humana i col•lectiva que habita carrers i places, amb la qual compartim la vida quotidiana i els espais públics.

 Per arrodonir la festa, hi haurà cantada d’havaneres amb el grup Oreig de Mar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar