Publicitat
Publicitat

La tapa del restaurant Oreig, millor tapa de la ruta 2018

El restaurant Oreig torna a guanyar el primer premi de la Ruta de la Tapa de l’Anxova i el Caravel•la guanya el premi a la més original. En la vuitena edició de la ruta s’han servit més de 38 mil tapes, un vint per cent més que l’any passat.

La tapa "Oreig.3" del restaurant Oreig de Mar i la tapa "Marea misteriosa" del Caravel·la han estat distingides, respectivament amb els premis a la millor tapa i a la tapa més original de la vuitena Ruta de la Tapa de l'Anxova. Els premis surten de la votació que han fet aquells qui han pogut completar la ruta sencera i que, per tant, han tastat les 45 tapes participants.Des de l'Oreig s'han mostrat molt sorpresos pel premi, tot i no ser el primer cop que el guanyen.

La tapa de l'Oreig era una elaboració fresca on el filet d'anxova reposava sobre un llit de fruita tallada ben petita i una crema de recuit.

Des del restaurant Caravel·la la sorpresa també ha estat protagonista quan s'han assabentat del premi. La tapa era "Marea misteriosa" tot un compendi de la cuina més vanguardista per realçar un gust tant bàsic i tradicional com és el de l'anxova salada.

Amb els premis a la millor tapa i la més original, aquest matí també s'ha fet el sorteig dels àpats per aquells que han completat la ruta sencera o bona part d'ella. L'àpat per a dues persones al Celler de Can Roca ha recaigut en l'holandès Gerard Pippel; i l'àpat al restaurant Bòtic, de Corçà, se l'ha endut el barceloní Brodie John Deverell. A l'acte d'avui, s'han sortejat també cinc vals de 50€ cadascun per a comprar en comerços de la UBET. Els guanyadors han estat Joan Tirado, Laia Cabruja, Anna Martínez, Pilar Puig i Marta Moreno.La regidora de Turisme, Marta Rodeja, s'ha mostrat molt satisfeta de l'edició d'enguany de la Ruta de la Tapa de l'Anxova.

El model de ruta està ben consolidat. Això no treu que per a futures edicions s'hi podés introduir alguna novetat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar