Publicitat
Publicitat

Jam Baldeh manté a l'Escala líder de la Segona Catalana

El FC l'Escala guanya al Vilartagues per 4 a 1 i passa pàgina de la derrota a Besalú. Els de Sepu continuen a la primera posició del grup primer de la Segona Catalana abans de visitar el pròxim cap de setmana l'estadi del Can Gibert, exequip de Sepu, Emilio Román, Denilson Rivas i Osman Caceres.

L'Escala s'aixeca de la derrota al camp del cué amb una victòria a casa per 4 a 1 davant el Vilartagues i conservarà una setmana el liderat.

En el minut 13, Denilson Rivas va treure una falta, la pilota va tocar al travessar, va fer un bot a terra i Jam Baldeh, amb el cap, va aconseguir batre la porteria d'Alexis Marquez. Era el primer dels tres gols del dorsal 9 de l'Escala.

En el minut 38, passada llarga del capità Sergi Ramirez que va directament a Jam Baldeh, que gràcies a la seva velocitat pot arribar a la pilota i fins i tot passar entremig de dos defensors per plantar-se sol davant del porter visitant i fer un xut amb la cama dreta que servia per posar el 2 a 0 en el marcador. Un gol que arribava 7 minuts abans d'anar al descans.

En el minut 65, el Vilartagues eixugava diferències en aquesta jugada. El dorsal 24, Michel Alcaide, va rebre sol aquesta pilota i va poder superar al porter Joan Ureña tot i que el porter escalenc en un primer moment toca l'esfèric. Alcaide, és el primer jugador que fa un gol al porter de l'Escala.

En el minut 68, l'equip de Sepu va fer el gol de la tranquilitat. El 3 a 1. I és que en aquell moment estavem més a prop del 2 a 2 que del 3 a 1. Paret magnífica entre Denilson i Zhou Moustakim que acaba amb un regat al porter abans que el dorsal 10 introduís la pilota al fons de la xarxa. Denilson Rivas feia el tercer gol de la temporada. Va marcar a Porqueres i contra el Caldes i el Vilartagues a casa.

I en el temps de descompte, tercer gol de Jam Baldeh. Paret amb Denilson Rivas, xut amb la cama esquerra de Richy Hurtado, la toca el porter, Jam va cap a la pilota i supera al porter Alexis. Jam Baldeh, va celebrar el gol amb Joan Paez, el segon entrenador del FC l'Escala. També va rebre la felicitació de Musa Fatty.

Destacar la gran actuació del porter visitant. Va aturar un xut potent d'Emilio Roman, una falta pròxima a l'àrea que va treure Moha Chami i un xut de Denilson Ribas, prèvia passada de Jam Baldeh.

I una de les aproximacions més clares del Vilartagues que podia haver canviat el signe del partit va ser en aquesta jugada. Xut dels visitants, la toca Joan Ureña i la pilota cau a Gerard Gabaldon, que sol davant de porteria envia la pilota a fora. Tothom ja cantava gol.