Publicitat
Publicitat

Bona acollida de l'obra Fuita, de La Mosca teatre de Girona

La Mosca Teatre fa riure de valent el public que va assistir dissabte a la representació de l'obra "Fuita". La coincidència amb la retransmissió del partit del Barça va fer que l'assistència fos més aviat minsa.

Continus girs inesperats de guió, gags sorprenents que mantenen un ritme dinàmic que no decau mai i una frescor interpretativa molt digna van fer gaudir de valent el públic que dissabte a la nit, desafiant la retransmissió del Barça, es van acostar al CER per veure la representació de l'obra Fuita a càrrec de la companyia La Mosca Teatre de Girona. "Fuita" és una comèdia de Jordi Galceran, un dels dramaturgs més representats enl es últimes dècades, sobretot a partir de l'èxit de "El mètode Gronholm".L'argument de "Fuita" parteix del moment en què un polític corrupte està a punt de suicidar-se. Però un cúmul de situacions inesperades aniran girant la història com un mitjó fins arribar a un final sorprenent després de pràcticament dues hores d'espectacle.

La Mosca teatre va estrenar el muntatge de "Fuita" a Llagostera. L'ha representat també a Taialà i Riudellots de la Selva. I després de l'Escala, té programada una actuació més a Sant Pere Pescador, pel dissabte 10 de novembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar