Publicitat
Publicitat

El sènior masculí perd contra el líder Bescanó

El sènior masculí del CB l'Escala ha perdut aquesta jornada contra el líder de la Tercera Catalana. El Bescanó va superar als locals de 42 punts de diferència. La nota negativa de l'enfrontament va ser la lesió de Miquel Soler en el primer quart. 

El primer equip masculí del CB l'Escala encaixa la segona derrota a casa contra el líder Bescanó. Els d'Albert Comas perden de 42 punts de diferència. El marcador final: 41 a 83. És cert que han passat per la pista escalenca dos equips que aspiren a guanyar el campionat de la Tercera Catalana. 

La nota negativa del partit va ser la lesió de l’escalenc Miquel Soler. El jugador havia fet una gran jugada personal que va acabar amb una cistella de dos punts i va tenir una mala caiguda. El dorsal 7 es va ressentir d’una lesió que el va deixar apartat dels terrenys de joc durant un temps i sembla que la cosa pinta malament. Soler, per informacions que ens arriben, tardarà bastant en tornar a trepitjar les pistes.

Els resultats dels quarts: 11 a 22, 22 a 36, 27 a 63 i 41 a 83. Els màxims golejadors de l'Escala van ser Pau Esponellà amb 17 punts, Miquel Martí amb 10 i Litus Martini i Robert Costey amb 5.

El pròxim rival de l'Escala és el Torroella, un equip que dels quatre enfrontaments que ha jugat, n'ha guanyat 1. I el Bescanó, la pròxima jornada, rep a la Vall d'en Bas. Els dos equips arriben invictes, això vol dir que un dels dos encaixarà la primera derrota de la temporada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar