Publicitat
Publicitat

'La buena esposa' encapçala les estrenes de cinema d'aquesta setmana

La pel·lícula protagonitzada per l'actriu Glenn Close, "La buena esposa", és l'estrena més destacada d'aquesta setmana a les sales de cinema. A la cartellera també hi trobem comèdia, cinema nacional i films de superació personal.

L'adaptació cinematogràfica d'una novel·la de Meg Wolitzer porta a la gran pantalla un debat molt present als nostres dies: el paper de la dona en la societat. Titulada "La buena esposa", la magnífica actriu Glenn Close, de 71 anys, és l'encarregada de donar vida a aquesta esposa perfecta que és Joan Castleman, la dona d'un gran escriptor, Joe Castleman, que rebrà el Premi Nobel de Literatura. Poques hores abans de l'entrega del guardó, el personatge de Glenn Close decideix deixar de sacrificar el seu somni i revel·lar el seu gran secret. 

I de Glenn Close a una altra actriu de Hollywood, Helen Hunt. Hunt encapçala el repartiment del film "A ganar, basat en fets reals i que explica la història de l'equip femení de voleibol del West High School, que ha de superar la pèrdua de la seva capitana. El que sembla impossible, tornar a guanyar un campionat estatal, cada vegada sembla més a prop. Es tracta d'una història de superació que acaba implicant a tota la comunitat d'Iowa i que obliga a les noies a enfrontar-se als grans reptes de la vida.

Però l'accent femení de les estrenes de cinema d'aquesta setmana no acaba aquí. Jennifer Garner protagonitza l'heroica "Matar o morir", una producció  al més pur estil "The equalizer" o "Venganza". Després de l'assassinat de la seva família, Jennifer Garner, en el personatge de Riley, s'entrena per a poder-se venjar de la mort dels seus. La seva obsessió només té una sortida: matar o morir.  

I pels amants del terror, arriba "Slender Man". Ambientada en un petit poble de Massachusetts, quatre estudiants de l'institut fan un ritual amb l'intenció de desmentir la llegenda d'Slender Man. Però quan una de les noies desapareix, comencen a sospitar que ella és l'última víctima d'aquesta llegenda.  

 

Tanca les estrenes d'aquesta setmana d'octubre la comèdia americana "Escuela para fracasados". Un venedor que es troba a la ruïna torna a l'institut per a treure's el certificat de secundària. A la classe, coincidirà amb un grup d'autèntics inadaptats i amb una professora molt particular.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar