Publicitat
Publicitat

Futbol i bàsquet juguen a casa

El FC l'Escala i els equips masculí i femení de bàsquet juguen aquest cap de setmana a casa. El futbol rep al Vilartagues després d'encaixar la primera derrota del campionat mentre que el sènior masculí rep al líder Bescanó i el sènior femení té compromis contra el Silenc. 

Aquest cap de setmana, el FC l'Escala torna a jugar a casa després d'ensopegar al camp del Besalú. Els de Sepu reben al Vilartagues, un nouvingut a la Segona Catalana, que dels set primers partits de lliga només n'ha guanyat un que va ser contra el Cassà de la Selva en la jornada número 5. 

El club escalenc espera recuperar als lesionats Ignasi Massó i Àlex Fernández per la cita d'aquest diumenge. El líder de la categoria vol passar pàgina de l'ensurt del cap de setmana passat i vol tornar a sumar tres punts perquè sap que el Sant Feliu de Guíxols i Bescanó estan esperant el seu error per assaltar la primera posició. 

En relació al bàsquet hi ha canvi d'horaris en els partits d'aquest dissabte. El sènior femení jugarà accidentalment a 1/4 de 7 de tarda contra el Silenc, un equip que ha aconseguit la primera victòria aquest passat cap de setmana. Les blaves volen continuar essent invictes i tornar a desplegar un bon joc a la seva pista. Recordem que venen de guanyar al Porqueres de 31 punts de diferència. 

Just després del partit de l'equip femení serà el torn del sènior masculí que té un exigent cita contra el líder de la categoria, el Bescanó. Els bescanonins han guanyat els tres primers enfrontaments de la Tercera Catalana. També ho ha fet la Vall d'en Bas, el primer rival que va passar per la pista de l'Escala. L'objectiu dels d'Albert Comas és fer perdre els primers punts als del Gironès. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar