Publicitat
Publicitat

Una passarel·la adaptada a la Plaja de les Barques, als pressupostos participatius

Es celebra el taller de priorització dels pressupostos participatius de l'Escala de 2019. Un total de 16 propostes passen a la fase final, on via web es podran votar per escollir les que s'executaran. En total estan en joc 400mil euros. Al taller hi han participat una trentena de persones.

La instal·lació d'una passarel·la de fusta que permeti l'accés de persones amb mobilitat reduïda a la Plaja de les Barques, la millora i restauració de la Plaça Víctor Català i la senyalització dels punts d'interès turístic a l'aparcament de Can Parals han estat les tres propostes més votades al taller de priorització dels pressupostos participatius de 2019 de l'Escala.Hi han participat una trentena d'escalencs que s'han repartit en grups.Han posat nota de l'1 a 10 a un total de 45 propostes, de les quals , les 16 amb més acceptació han passat a la votació final.Els pressupostos participatius els coordina el Síndic de Greuges Municipal Carles Cervantes.Les altres propostes que tiren endavant són : un recorregut alternatiu per bicicletes al carrer de Gràcia, Senyalització per fomentar el civisme, Grades a la Sala Polivalent, Wifi als equipament municipals, millora de la senyalització viària, millora de la Casa del Gavià, Voreres a Riells de Dalt, Senyalització per clarificar els usos de vianants i ciclistes, Millores als carrers Mallols i Armellada i l'ampliació de places d'aparcament pe a persones discapacitades.Es veu en positiu la participació, tant en el procés inicial de presentació de propostes com als tallers de priorització.

Les persones que han participat al taller expliquen que  és important tenir la oportunitat de participar en la política local.Les 16 propostes que han passat tornaran als serveis tècnics municipals, que hi posaran el preu d'execució.Posteriorment es publicaran al web participacio.lescala.cat, on tots els escalencs empadronats i majors d'edat podran votar tres de les propostes.

A partir d'aquí i per ordre de vot es tiraran endavant fins arribar al límit dels 400mil euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar