Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre el tracte a la gent gran

Demà es celebra una xerrada sobre el tracte que es mereix la gent gran. És una iniciativa del programa Àncora del Pla de Barris i es durà a terme a la sala d'actes municipal i ha estat organitzada conjuntament amb Caritats parroquial.

El programa de millora social del Pla de Barris de l'Escala continua treballant per a la gent gran. I ho fa amb la convocatòria d'una xerrada sobre el bon tracte a les persones grans. És la tercera xerrada que convoca aquest programa. Es farà demà a les set de la tarda a la sala d'actes municipal i anirà a càrrec d'una experta en la matèria com és Marta Piany, psicòloga i especialista en gerontologia.

La xerrada és oberta a tothom, però està especialment pensada per a col·lectius com el de voluntaris de caritas que treballen en diferents serveis d'atenció a la gent gran.

A Càritas de l'Escala fa pocs mesos que s'ha posat en funcionament el servei anomenat "Ser grans amb dignitat - espai de conversa i amistat", que es duu a terme a la biblioteca de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró.

La xerrada de  demà, ho recordem, està convocada a les set de la tarda, a la sala d'actes municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar