Publicitat
Publicitat

Taller de dibuix gratuït al CER pe a mainada

Els més petits amb ganes d' aprendre a pintar a partir d'ara tenen una bona manera de fer-ho. Es tracta d'una nova activitat que proposa el CER que s'ofereix de manera gratuïta. Compta amb la col·laboració de l'artista Elisenda Barrera.

El CER ofereix de manera gratuïta un curs de dibuix i pintura adreçat a mainada.Va a càrrec de la pintora Elisenda Barrera, que tot i viure a Barcelona es desplaça a l'Escala els caps de setmana.Creu que l'esperit artístic s'ha de despertar quan més aviat millor, és per això que li agrada molt treballar amb nens.Tot i que busca que el procés formatiu segueixi un ordre, fa el possible perquè les classes siguin entretingudes i la mainada gaudeixi tot dibuixant i pintant, cosa que amb nens molt petits a vegades no és gens fàcil.

La mainada explicava l'experiència.Les classes es fan els dissabtes al matí cada quinze dies.De totes maneres, Elisenda Barrera, s'ofereix a venir més sovint, per exemple de cares al Nadal, per si algun dels nens vol preparar un quadre per regalar.Barrera va començar els estudis artístics de ben petita, als 14 anys a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona.Ha col·laborat  amb diferents entitats donant classes, per exemple un curs de pintura prehistòrica a la biblioteca del Clot.Les seves obres es poden veure en diverses exposicions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar