Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona inclou un cicle de conferències

S'ha presentat la samarreta de la Cursa de la Dona 2019 i és blava i blanca. Una altra novetat que s'ha donat a conèixer és que la cursa inclou un cicle de conferències sobre la diabetis, la causa que es defensarà en aquesta edició. La primera xerrada serà aquest divendres a la sala d'actes de l'ajuntament. 

Un grup de dones de l’Escala amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu d’Arqueologia de Catalunya i de l’Associació de Diabetis de les Comarques gironines faran possible una nona edició de la Cursa de la Dona, que serà el 27 de gener. Ja s'ha donat a conèixer la samarreta i en aquesta edició serà blava i blanca. També com a novetat hi haurà una bossa... 

La Cursa de la Dona 2019 inclou un cicle de conferències que giraran entorn a la diabetis, la causa d'aquest any. De fet, la primera conferència és aquest divendres a les 20 del vespre a la sala d'actes de l'ajuntament i porta per nom "Conviure amb la diabetis". Els ponents seran el Doctor Narcís Prats, la infermera Esperança Llover i el president de la Delegació de Diabetis de les comarques gironines Josep Bonany. 

Recordem que aquest any, la Cursa de la Dona farà una donació econòmica al projecte Colònies que l'Associació de Diabetis de Catalunya organitza per fomentar i educar nens i joves que convien amb aquesta malaltia que es caracteritza per l'augment dels nivells de glucosa en sang.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar