Publicitat
Publicitat

Esquerra incideix en l'habitatge social als pressupostos de 2019

L'Equip de govern municipal de l'Escala i les formacions de l'oposició han començat a negociar els pressupostos de cares a l'any vinent. Des d'Esquerra Republicana es demana incidir en l'habitatge social. Etna Estrems és l'entrevista d'aquesta setmana a La Casa de la Vila de Canal 10.

Esquerra Republicana de l'Escala posa com a condició més polítiques d'habitatge social per donar suport als pressupostos municipals de 2019.Equip de govern i Esquerra discrepen en quines mesures s'han adoptar.Des del govern es parla d'un bloc de pisos dedicats a lloguer social, i des d'Esquerra s'aposta per mica en mica anar comprant habitatges a diferents punts del municipi.La formació republicana incideix també en el pressupost municipal dedicat a Turisme, on l'equip de govern preveu un increment que es dedicaria a personal i Esquerra en vol més per dedicar a recursos per promocionar el municipi.Ho explicava Etna Estrems a La Casa de la Vila de Canal 10, on també donava a conèixer una nova proposta que es presenta com 'Aparadors Buits'.

Durant el programa es va parlar llargament de la situació que viu Esquerra a nivell local, amb el trencament total després de la marxa de dos dels tres regidors.Estrems , tal com va fer la presidenta de la secció local atribueix tota la culpa a Xavier Ballesta i Carles Carlà, a qui acusa de no dir la veritat.El que més lamenta és la imatge que s'ha donat.

Esquerra repetirà les primàries a l'Escala el proper dia 30.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar