Cara i creu en l'esport escalenc

El FC l'Escala dissabte va encaixar la primera derrota de la temporada i també el primer gol en contra en el camp del cué. Per la seva banda, el primer equip del CER l'Escala de tennis taula va aconseguir la primera victòria del curs davant el San Sebastián de los Reyes de Madrid.

Ha estat en la jornada 7. El FC l'Escala perd el primer de la temporada. Els de Sepu van ensopegar al camp del cue de la categoria, el Besalú, un equip que encara no coneixia la victòria. El resultat: 1 a 0. Zhou Moustakim va fer-se un gol en pròpia porteria. Han hagut de passar 597 minuts perquè Joan Ureña rebi el primer gol en contra. Ja avisaven Ignasi Massó i Sepu abans de desplaçar-se a Besalú.

En el partit es van lesionar el davanter i màxim golejador de l'equip, Ignasi Massó, i un dels capitans, Àlex Fernández. Per contra, Uri Sala va disputar els primers minuts de la temporada. Recordem que es va lesionar durant la pretemporada i que ha estat absent en els primers enfrontamentss de la Segona Catalana. Els escalencs encara són liders en solitari.

Pel que fa a tennis taula, cap de setmana positiu pel primer equip del CER l'Escala, ja que ha guanyat el primer partit de la temporada. Els escalencs s'imposaven per 4 a 1 al San Sebastian de los Reyes en la que ha estat la tercera jornada de la Superdivisió Masculina. Les dues victòries del rus Kirill Shvets i els dos triomfs del portuguès Diogo Dos Santos van ser claus per assolir la victòria. Amb aquest triomf, el CER l'Escala surt de la zona de descens, abans de visitar la pròxima jornada al Cambados, un dels nouvinguts a la categoria i que actualment trepitja la zona de descens.