Publicitat
Publicitat

Comença la temporada de venda de castanyes a La Platja

El CER ha cuit 180 quilos de castanyes en el primer cap de setmana de la temporada. L'amenaça de pluja va fer que se'n fessin més dissabte que no pas diumenge. 

La torradora de castanyes del CER va coure 130 quilos de castanyes dissabte i 50 més el diumenge. L'equip de col·laboradors que ajuda a fer possible aquesta activitat va treballar de valent dissabte, aprofitant encara el bon temps i la gran afluència de gent a l'entorn de La Platja.I és que les previsions meteorològiques per diumenge feien patir per si la pluja feia anul·lar la venda.

Des de l'any passat, la venda de castanyes es fa a La Riba, un espai ben idoni, tot i la flaire de romaní no es fa sentir tant com quan es torraven a la sorra de la platja, més a tocar de l'espai de circulació de la gent. Amb tot plegat, des del CER es considera que l'espai actual també és molt bo.

La temporada de venda de castanyes s'allargarà fins l'11 de novembre. Cinc caps de setmana, tots els dissabtes, diumenges i festius intersetmanals com l'1 de novembre. Els ingressos que s'obtenen amb aquesta activitat es destinen a fer possibles les activitats pròpies del CER, que disposa de catorze seccions diferents, la més destacada de les quals és la del tennis de taula.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar