Publicitat
Publicitat

Ramon Ministral deixa el Banc de Sang

El fins ara delegat del Banc de sang i teixits a l'Escala, Ramon Ministral, deixa el càrrec després de més de tres dècades al capdavant de la secció local. De moment, no hi ha cap persona substituta i el més probable és que s'assumeixi la gestió dels donants escalencs des de Figueres.

Després de 35 anys com a delegat de la secció local del Banc de sang i teixits, Ramon Ministral deixa el càrrec. La renúncia s'ha fet efectiva aquests dies, tot i que ja feia temps que Ministral demanava el relleu.

Com que de moment no hi ha cap persona substituta, el més probable és que assumeixi la zona de l'Escala el responsable de Figueres. 

}

En 35 anys el funcionament del Banc de sang ha evolucionat, s'ha professionalitzat, i la societat ha canviat. Ramon Ministral recorda que als inicis les extraccions es feien a la Casa del Mar i que hi va haver una època en què l'Escala era un referent pel gran número de donacions que registrava. 

El ja exdelegat escalenc marxa amb la satisfacció de la feina feta però també es mostra preocupat per la falta de consciència social.

I se'n va fent un agraïment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar