Publicitat
Publicitat

La nova pel·lícula de Damien Chazelle

'First Man' el nou treball de Damien Chazelle després del gran èxit de 'La La Land' arriba aquesta setmana a la gran pantalla. També ho fan 'La casa del reloj en la pared', 'la sombra de la ley' i el film d'animació 'Smallfoot'

El dia de la Hispanitat ha fet que les estrenes de les setmana hagin arribat uns dies abans.Entre les destacades hi trobem First Man - El Primer Hombre.Explica la fascinant història de la NASA quan va portar el primer home a la lluna.És una pel·lícula centrada en Neil Armstrong i el període comprès entre els anys 1961 i 1969.És una relat en primera persona basat en la novel·la de James R. Hansen, que explora el sacrifici i el preu pagat, tant per Armstrong com ples Estats Units en una de les missions més perilloses de la història.

Cate Blanchett i Jack Black.  són els protagonistes de 'La casa del reloj en la pared' Produïda per Steven Spielberg és una aventura màgica basada en un clàssic infantil de 1973.Es basa en Owen, un nen orfe que acaba a un poble de Michigan per  viure amb el seu oncle.Es troba amb una casa plena de rellotges amb sorolls estranys i coses que no entén, és per això que diuen que és una casa encantada.Es fa molt amic del seu oncle i d'una veïna per finalment descobrir que són mags, i que en un futur ell també s'hi ha de convertir.

Luis Tosar, Michelle Jenner, William Miller, Ernesto Alterio, Fernando Cayo, Manolo Solo, Jaime Lorent i Paco Tous són els protagonistes del thriller  'La sombra de la ley', un  film espanyol ambientat durant els anys 20.

És una època difícil i moguda per Espanya, són els anys del plom, fruit dels violents enfrontaments entre matones i anarquistes, amb els gàngsters i els negocis il·legals instal·lats a la societat.La pel·lícula parla d'un policia que és enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local en la detenció dels culpables d'assaltar un tren militar.La seva manera de ser fa que de seguida apareguin desconfiances amb els seus companys, i més amb un superior corrupte.Tothom està disposat a tot per assolir els seus objectius.

Pels més petits arriba  'Smallfoot', una aventura animada adreçada a tos els públics amb un gran repartiment d'estrelles, ja que hi posen veu actors de la talla de Zendaya, Channing Tatum o Danny DeVito.  “Smallfoot” dona un tomb a la llegenda de Bigfoot quan un Yeti jove i llest es troba amb una cosa que es creia no existia, un ésser humà.La notícia de l'humà li porta fama i l'oportunitat d'aconseguir la noia dels seus somnis.A la vegada també, genera commoció a la comunitat de Yetis al preguntar-se què hi ha més enllà de la neu on viuen.És una història alegre sobre l'amistat, el valor i l'alegria del descobriment.

}}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar