Publicitat
Publicitat

El 17 d'octubre es farà un taller de priorització dels pressupostos participatius

El proper dimecres 17 d'octubre, a les vuit del vespre a la sala del CER, es farà el taller públic del pressupostos participatius del 2019 per tal que els veïns de l'Escala diguin quines propostes són més importants de les 46 que han passat el filtre dels serveis tècnics municipals. La votació definitiva es farà a finals d'any. 

El procés dels pressupostos participatius del 2019 segueix el seu curs i la setmana que ve es convoca un segon taller públic a la sala del CER. En aquesta ocasió servirà per triar les propostes que passen a l'última fase. En aquesta segona edició dels pressupostos, es van presentar 153 propostes, de les quals els serveis tècnics municipals han donat el vistiplau a 46. Ara els veïns de l'Escala tenen l'oportunitat de dir quines creuen més importants d'aquestes 46 semifinalistes. Aquest taller serà el dimecres 17 d'octubre a les vuit del vespre.

La votació definitiva del procés es farà a finals d'aquest any. Es poden consultar totes les propostes, dividides per les diferents categories i amb l'explicació del perquè s'han classificat en aquell grup, al web participacio.lescala.cat.

Aquesta és la segona vegada que l'Ajuntament de l'Escala impulsa el procés de pressupostos participatius. I ofereix als veïns del municipi l'oportunitat de decidir en què s'han d'invertir 400.000 euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar