Publicitat
Publicitat

El CER comença la venda de castanyes a la platja

Aquest dissabte a les sis de la tarda el CER comença la venda de castanyes a la platja. Cada cap de setmana i el festiu de l'1 de novembre fins l'11 de novembre. En total, 5 caps de setmana. 

A mitjans d'octubre i durant tot un mes, els caps de setmana i festius el CER vendrà castanyes a la platja de l'Escala, amb l'objectiu de recaptar diners per a finançar la dotzena de seccions que té l'entitat i, també, per fomentar les tradicions catalanes. Aquest dissabte serà el primer dia que el CER muntarà la parada a la riba. Aquest cap de setmana es posaran a la venda 180 quilos de castanyes.

 L'any passat el CER va aconseguir ingressar 1.400 euros amb la venda de castanyes, tot i trobar-se amb el problema que moltes sortien dolentes. Malgrat que aquesta xifra va superar els diners recaptats el 2016, queda molt lluny dels 3.000 euros que s'aconseguia ingressar fa anys. 

També dissabte d'11 a 1 del migdia, el CER posa en marxa classes infantils de dibuix gratuïtes. S'oferiran cada 15 dies a la seu de l'entitat, a la sala on es fa el taller de puntes i de costura.

D'altra banda, diumenge tornen les propostes teatrals a la sala gran del CER. En aquesta ocasió, es tracta de la comèdia "Mentiders", a càrrec de L'olla dels Maiquiets de Vilablareix. La representació començarà a les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de 6 euros, 5 euros per als socis del CER.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar