El sènior femení del CB l'Escala debuta amb victòria

El primer equip femení del Club Bàsquet l'Escala ha començat la Tercera Catalana amb victòria davant la Bisbal. El duel va ser molt ajustat. Les de Susi Martí van començar a trencar el derbi empordanès a les acaballes del tercer quart. Les blaves van comptar amb l'ajuda d'Ona Cuspinera i Carla Escribano.

El sènior femení s'estrena a la Tercera Catalana amb victòria davant la Bisbal. El resultat: 63 a 48. El derbi empordanès va ser molt igualat fins al final del tercer quart, que va ser quan l'equip local va poder eixamplar la diferència.

En el primer quart, l'equip escalenc va començar dominant però la Bisbal, va igualar el marcador i inclos es va posar per davant. En dos moments, el conjunt visitant guanyava de sis punts de diferència. Els primeres deu minuts es van resoldre amb un 12 a 16.

En el segon quart seguia la mateixa tònica. L'Escala va empatar a 19 i a més es va posar per davant amb un marcador de 24 a 19. Tot i aquest aventatge, l'equip visitant va anar eixugant la diferència fins que es va tornar a posar per davant. El resultat: 28 a 30.

En el tercer quart, la Bisbal va començar molt endollat. L'equip de Susi Martí li va costar fer la primera cistella després del descans. De fet, el primer punt va venir des de la línia de tirs lliures. Laia Cuspinera va fer el primer punt d'aquest tram quan ja s'havien disputat 6 minuts. A partir d'aquí va venir l'encert. Anna Casabella amb un triple va posar l'empat a 37 i va ser el aquest moment on el partit va canviar radicalment. Ona Cuspinera va fer pujar al marcador amb nombrosos llençaments de tir lliure i Marta Ferrer va contribuir en eixamplar la diferència amb un llençament de 3. No van faltar els punts de la dorsal 26. El marcador: 44 a 37.

I en l'últim quart, l'Escala va anar per feina. Va anotar 19 punts. En aquest tram final va destacar especialment Carla Escribano, una jove jugadora que va debutar amb el primer equip, que com Ona Cuspinera va anar ajudar a les seves companyes. Escribano va fer set punts. El resultat final: 63 a 48.

Era el primer partit de la temporada i es va notar. Faltava ritme. També s'ha de destacar que la pretemporada s'ha afrontat amb pocs efectius...

El pròxim partit de les blaves és diumenge a Porqueres..