Publicitat
Publicitat

Dimecres es presenta al municipi el projecte socioeducatiu L'Alternativa

Dimecres es presenta al municipi el projecte socioeducatiu L'Alternativa. A partir de les sis de la tarda es farà una jornada de portes oberts al centre cívic Xalem per explicar als veïns en què consisteix aquesta iniciativa municipal.  

Aquest dimecres a les sis de la tarda, l'Ajuntament de l'Escala presentarà en societat al nou projecte socioeducatiu L'Alternativa, que s'ha impulsat des de l'àrea d'Educació amb l'objectiu d'ajudar als joves del municipi amb dificultats. L'acte es farà al centre cívic Xalem i comptarà amb parlaments de les autoritats, berenar i un espai de photocall. Ahir l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, va convidar a tothom a la inauguració aprofitant el programa Línia directa de Canal 10 Empordà.

L'Alternativa se suma a altres iniciatives en què el consistori escalenc s'ha involucrat en els últims anys. Tot plegat amb la vista posada en els adolescents i joves del municipi i en les seves necessitats. Amb un clar horitzó de futur: garantir la convivència i la cohesió social. 

Al programa Línia directa amb l'alcalde, Puga també va parlar del pressupost i les ordenances per al 2019, en què els tècnics i els regidors municipals ja hi treballen per poder portar al ple del 5 de novembre la seva aprovació. L'alcalde ha avançat que els números seguiran la mateixa línia dels últims anys: no apujar impostos, aconseguir superàvit i garantir les inversions.

A l'entrevista mensual amb l'alcalde, també es van tractar altres temes, com el perfil del turista que visita l'Escala, la situació de l'aparcament al nucli antic o l'estat de les obres del cementiri marí. Es pot tornar a visualitzar el programa sencer a través del web de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar