Publicitat
Publicitat

Reunió per a la preparació dels Pastorets

L’Escala tornarà a representar els Pastorets de Folch i Torres per les festes nadalenques. Dissabte es fa la reunió preparatòria de la temporada d’assajos. Enguany se'n faran dues representacions, els dies 22 i 23 de desembre.

A dos mesos i mig de les festes nadalenques, dissabte engega el calendari de preparatius per a fer realitat Els Pastorets de Folch i Torres, text del qual fa dos anys se'n va commemorar el centenari. El muntatge està obert a la incorporació de nous actors i col·laboradors. Per això, s'ha programat una reunió per aquest dissabte, a les cinc de la tarda a l'Escola de Música.

El perfil dels col·laboradors i actors que es busquen és molt divers. El muntatge d'uns pastorets és molt transversal i poden apuntar-s'hi tant aquells qui tenen experiència teatral com aquells qui no han pujat mai a l'escenari.

A l'Escala s'havien fet pastorets fa dècades. Ara fa dos anys es van recuperar aprofitant la commemoració del centenari de la versió escrita per Josep Maria Folch i Torres, fent-ne una versió reduïda i adaptada a les possibilitats de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar