El FC l'Escala, invicte i imbatut

El FC l'Escala suma la sisena victòria del campionat. Els escalencs han superat aquest cap de setmana al Caldes de Malavella per 3 a 0. Els golejadors han estat Denilson Rivas i Ignasi Massó, que ha fet doblet. Els blaugrana encara no han perdut cap punt i són líders en solitari.

L'Escala continua intractable al grup primer de la Segona Catalana. L'equip de Sepu venç al Caldes de Malavella per 3 a 0 i encadena la sisena victòria consecutiva en el sisè enfrontament del curs.

En el minut 18, Denilson Rivas marcava de penal. Des dels 11 metres. Segon gol de l'ex del Can Gibert. El dorsal 10 va rebre una falta del porter visitant Mario Coronado i l'àrbitre va assenyalar penal.

En el minut 26, Ignasi Massó posava el 2 a 0. Un xut tou amb la cama esquerra d'Emilio Roman va acabar essent una assistència pel dorsal 25 de l'Escala. Era el primer del dos gols del fitxatge estrella d'aquest mercat d'estiu.

En el minut 36, el Caldes es va quedar amb un home menys. Eduard Maicas va rebre dues targetes grogues en menys de cinc minuts. La primera targeta va ser per protestar. I la segona per fer una dura falta a Zhou Moustakim.

Durant la primera part, l'Escala va tenir tres ocasions més. L'equip de Sepu atacava constantment. Primer va ser Ignasi Massó que va tenir un cara a cara davant el porter. Després va poder eixamplar la diferència Alex Fernández, però Mario va treure una mà providencial. I a 5 minuts pel descans, Emilio Roman es va quedar sol davant del porter, que una vegada més va estar encertat. L'11 de l'Escala tenia Ignasi Massó sol a l'altre costat.

I a la segona part, que va ser molt fluixa per part dels dos equips, el dorsal 24 de l'Escala va tancar la llauna amb una jugada individual. El banyolí es va fer una paret ell sol i va superar a Mario Coronado per alt i la pilota poc a poc va anar entrant a porteria. Resultat: 3 a 0...

6 de 6. Invictes i imbatuts. S'iguala l'inci del Girona C de l'any passat..

El pròxim partit dels escalencs serà al camp del cué, el Besalú, un equip que ha sumat 1 punt dels 18 possibles.