Publicitat
Publicitat

Bradley Cooper fa el salt a la direcció

'Ha nacido una estrella' o 'Venom' entre les estrenes destacades. La competència per aconseguir el número 1 de taquilla serà important aquest cap de setmana.  

Cap de setmana interessant cinematogràficament parlant, aquesta setmana dues propostes protagonitzaran una lluita implacable per aconseguir el número 1 dels rànkings. 'Venom' i 'Ha nacido una estrella' són les dues pel·lícules més destacades. Les acompanyen cinema familiar i també cinema espanyol.

L'actor Bradley Cooper fa el salt a la direcció i presenta 'Ha nacido una estrella' film protagonitzat per Lady Gaga i que sona com a important durant la nit dels Oscars.'Ha nacido una estrella' estava destinada a ser la nova pel·lícula de Clint Eastwood amb Beyonce i Bradley Cooper de protagonistes, els girs de la vida i el fet de ser la tercera vegada que aquest film es porta a la gran pantalla van fer que Eastwood i Beyonce abandonessin el projecte. Així va ser com Cooper va decidir agafar el projecte i va buscar una nova protagonista femenina, Lady Gaga guanyadora del Globus d'Or per 'American Horror Story'.

Jackson un músic veterà descobreix i s'enamora d'Ally , una artista que està a punt de deixar de lluitar pel seu somni: triomfar com a cantant. Jack l'anima i aconsegueix que Ally segueixi lluitant per aconseguir-ho, però a mesura que la carrera de la noia agafa embranzida la relació entre ells dos empitjora. Paral·lelament, Jack ha de lluitar amb els seus propis dimonis i amb deixar la beguda.

Un dels antagonistes més destacats i més temibles d’Spiderman és Venom, un ésser extraterrestre que va aparèixer per primera vegada en els còmics l’any 1984, concretament en el número 8 de la col·lecció Secret Wars. En aquell moment Spiderman acabava de tornar a Nova York amb un nou vestit, fet amb un material alienígena. En el cine, ja es va poder veure lluitant contra l’home aranya a la tercera entrega dirigida per Sam Raimi i, aquesta setmana arriba la seva pel·lícula en solitari i amb Tom Hardy de protagonista.

Eddie Brock, un periodista molt involucrat en al seva feina busca tots els detalls d'uns experiments científics amb humans, això el porta a obsessionar-se amb el creador de la Fundació Vida. Una visita a les instal·lacions li fan descobrir l'ens alienígena Venom  i aquest es fusiona amb el seu cos proporciona-li grans superpoder.  L'Eddie es veurà obligat a lluitar per controlar Venom o aquest li absorbirà tota la seva humanitat. 

 Per un públic més familiar i infantil arriba 'Christopher Robin'  la nova aposta de la factoria Disney, que deixa de banda els remakes dels seus clàssics tot i que no deixa d'apel·lar a la nostàlgia. En aquesta nova aventura en forma de comèdia el nen, que es va embarcar en incomptables aventures amb Winnie the Pooh i tota la seva banda d'animals de peluix, s'ha fet gran i ha perdut el rumb. Ara hauran de ser els seus amics de la infància els que s'hauran d'atrevir a entrar al nostre món per ajudar a Christopher Robin a recordar al nen afectuós i juganer que porta a dins. 

{{ tall christoper }}

Gracia Querejeta presenta aquest any 'Ola de crímnes' un film coral amb Maribel Verdú, Luis Tosar, Paula Echevarría, Juana Acosta, Raúl Arévalo,Antonio Resines, Asier Rikarte i Montse Pla, entre d'altres. El fill adolescent de Leyre, una dona acomodadament divorciada, mata el seu pare en un arravatament. Ella decideix fer l'impossible per ocultar-li i entra, sense voler-ho, en una onada de crims a la ciutat de Bilbao. Mentre, la nova esposa del difunt  i el seu advocat  tracten d'ocultar la trama de corrupció en la qual es movien.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar