Publicitat
Publicitat

Marc Clotet deixa el CER l'Escala després de deu anys

El CER l'Escala no comptarà amb Marc Clotet aquesta temporada. La oferta del club no ha acabat de convèncer al jugador. L'egarenc ha estat una dècada defensant l'equip escalenc. El seu nou equip és el Boadilla madrileny de Primera Nacional. 

El palista terrassenc Marc Clotet no vestirà la samarreta del CER l'Escala aquesta temporada. El club no ha pogut fer al jugador una oferta llaminera perquè es quedes. Competir a la Superdivisió i Divisió d'Honor costa molts diners. L'egarenc ha estat deu anys defensant la samarreta anxovera. Clotet no va coincidir amb Jordi Piella, que va abandonar el club després d'una dècada. El nou equip del vallesà és el Boadilla madrileny de Primera Nacional. 

Clotet va arribar amb CER l'Escala la temporada 2008-09 i ha compartit equip amb Volodymyr Dvorak, Marton Marsi, Attila, Feng Ji o els catalans Ramon Mampel, Ferran Brugada i Dani Torres. I aquesta última temporada va guanyar el títol de la Primera Nacional, amb ascens inclòs, formant equip amb les joves promeses Iker González i Norbert Tauler. El terrassenc ha viscut dos ascensos amb el CER a la Superdivisió, els anys 2010 i 2015. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar