Publicitat
Publicitat

L'Escola d'adults impulsa el nou centre l'Escala d'Art, de Marc Torrent

L'Escola d'adults impulsa el nou centre l'Escala d'Art, del pintor Marc Torrent. El projecte busca anar més enllà i vol portar fins a la vila escalenca grans mestres de renom internacional a fer tallers i workshops. L'objectiu final és convertir l'Escala en un referent artístic.

Una desena d'alumnes s'ha apuntat a les classes d'hivern de dibuix i pintura de la nova proposta de l'Escola d'adults de l'Escala. Es tracta de l'Escala d'Art, un projecte impulsat pel jove artista Marc Torrent, que comparteix espai amb les classes de Jean Pierre Zingre a la Casa del Gavià. De fet, aquest estiu ja es va fer una primera prova per veure l'acollida del públic. Però l'Escala d'Art vol ser més que unes classes de dibuix i pintura. Així es programaran conferències i tallers d'artistes de renom i grans mestres a nivell internacional. 

Les classes s'ofereixen els dimecres i divendres de cinc a nou del vespre i hi assisteixen veïns escalencs i també d'altres municipis.

El primer workshop es farà al mes de desembre i estarà obert a tothom, no només als alumnes de les classes. L'objectiu és convertir l'Escala en un punt de trobada pel sector artístic.

L'escola està oberta tant a adults com a nens i nenes. I no cal tenir coneixements previs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar