Publicitat
Publicitat

Curset de desfibril·ladors adreçat a Protecció Civil

Continuen les activitats de suport a les entitats promogudes pel pla de barris . La darrera ha estat un curs per prendre a utilitzar un desfibril·lador. Va ser una petició de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Una de les funcions del programa de dinamització del Pla de Barris de l'Escala, que recentment s'ha prorrogat dos anys més, és el contacte i posterior suport a les entitats del municipi.S'han fet activitats conjuntes amb Càritas, conferències en diferents àmbits, trobades amb veïns i ara un curs de DEA, per poder utilitzar qualsevol dels sis desfibril·ladors situats, entre d'altres,  a les columnes del Casal del Jubilat, el Pavelló d'Esports o el camp de futbol.Aquesta vegada qui ho havia sol·licitat va ser l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, que ho han considerat necessari per desenvolupar millor la seva tasca.Utilitzar un desfibril·lador no és massa difícil, ja que porta incorporades unes instruccions molt clares i una vegada connectat funciona de manera automàtica. De totes maneres, és molt millor no haver de llegir ni interpretar res i poder actuar ràpidament.

Des de Protecció Civil, vist que la vida de la persona afectada per una aturada depèn molt del temps que es tarda en actuar, ja s'ha demanat un aparell per portar al seu vehicle.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar