Publicitat
Publicitat

La porteria menys golejada del país, la de l'Escala

La porteria del FC l'Escala és la menys golejada de Catalunya. El porter Joan Ureña ha jugat cinc partits i en els cinc enfrontaments no ha encaixat cap gol en contra. Un altre equip que tampoc ha rebut cap diana és el Prat, el líder de la Tercera Divisió del grup número 5.

Passen les jornades i la porteria del FC l’Escala, que juga al grup primer de la Segona Catalana, continua sense encaixar cap gol. S’han disputat 5 enfrontaments i en aquests 450 minuts disputats, el porter Joan Ureña ha deixat la porteria a 0. El figuerenc, que és un dels capitans de l'equip, vol aportar el seu gra de sorra...

{{ tall Joan Ureña, porter del FC l'Escala }}

Un altre equip que no ha rebut cap gol en contra en els vuit primers partits és el Prat, líder de la Tercera Divisió del grup número 5. Són els dos equips menys golejats de Catalunya. La diferència entre aquests dos conjunts és que l'Escala ha guanyat tots els punts possibles mentre que el Prat ha encaixat dos empats.

Els escalencs volen allargar la bona ratxa de resultats aquest diumenge. L'equip de Sepu s'enfronta al Caldes de Malavella, un equip que està en el seu millor moment, ja que ha guanyat els dos últims compromisos. De fet, el Caldes en la darrera visita al Nou Miramar, el passat 4 de febrer de 2018, va guanyar per 1 a 2. Va ser la primera derrota a casa de la temporada. Era la jornada 20.

En el minut 16, el Caldes trencava l'empat a 0 inicial amb un xut des del costat esquerre. Abans que entrés a porteria va tocar a un defensa local. L'autor del gol, David Mancheño. El gol va ser molt celebrat perquè sabien que fer un gol al camp de l'Escala era difícil. Els blaugrana aconseguien contrarestar el gol de Mancheño en l'última jugada de la primera part. Va ser a pilota parada. Sergi Ramirez va treure un corner i Argi va rematar amb el cap al segon pal. Recordem que Argi en les dues últimes jornades ha marcat. Contra el Camprodon i contra el Porqueres.

I el gol de la victòria del Caldes va venir a les acaballes del partit. Falta que va llençar Guillem Capellera i després d'un embolic a l'interior de l'àrea, Rubén Jiménez, d'esquena a porteria, va batre al porter local Joan Mill i va posar l'1 a 2 final.