Publicitat
Publicitat

La butifarrada de Festa Major fa un donatiu al càncer

El grup de voluntaris que organitza la botifarrada de Festa Major ha fet un donatiu de més de 1500 euros a la junta local contra el càncer. Aquest cap de setmana es celebra la tradicional postulació, coincidint amb la Festa de l'Anxova.

La botifarrada de la festa major d'enguany, afavorida pel bon temps i per una assistència massiva ha generat un benefici net de 1518,10 euros. Una xifra que ha estat donada en la seva integritat a la junta local de Catalunya contra el Càncer. Des de l'entitat s'ha fet un agraïment efusiu als voluntaris que organitzen la botifarrada.

Tots els diners del fons de Catalunya Contra el Càncer es destinen als projectes propis de l'entitat per donar suport als malalts de càncer i les seves famílies, així com també a la investigació. Diumenge vinent, els voluntaris de la junta local tenen una nova cita: la postulació que es fa coincidir cada any amb la Festa de l'Anxova.

Des de l'associació es donen cada cop més serveis de suport. Entre aquests es disposa de servei de logopèdia o de psicòleg, entre d'altres.

Per a fer possibles aquests serveis, els donatius de tothom son molt importants. I per a aconseguir-los és bàsic també el paper dels voluntaris. Per això s'ha fet una crida a tothom qui vulgui col·laborar, que es presenti a La Platja diumenge a dos quarts d'onze.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar