Publicitat
Publicitat

La secció local d'ERC culpa Ballesta i Carlà de provocar el trencament amb el partit

La secció local d'ERC culpa Ballesta i Carlà de provocar el trencament amb el partit. Ho atribueix al fet que els dos regidors es volen integrar en algun altre espai polític i amb aquest conflicte només busquen perjudicar les sigles de Junts per l'Escala-Esquerra Republicana. 

Després que els regidors Xavier Ballesta i Carles Carlà hagin anunciat que deixen les sigles del partit que fins ara representaven, Junts per l'Escala-Esquerra Republicana de Catalunya, la secció local de la formació ha emès un comunicat en què acusa els dos edils de provocar el trencament i estar preparant el terreny per a encaixar en algun altre espai polític. La presidenta de la formació, Àgata Belmonte, apunta que la seva sortida ve motivada pel fet que intueixen que la repetició de les primàries donaran un altre cop la victòria a Etna Estrems. 

Des de la secció local també han volgut aclarir que les reunions de funcionament del partit s’han seguit fent com sempre i que no s’ha parat l’activitat. 

Belmonte qualifica el conflicte dels darrers mesos d'onada destructiva com a reacció a la pèrdua del liderat per part de Ballesta. Recordem que al ple de novembre, el del dilluns 5, el cap de llista d'Esquerra, Xavier Ballesta, i el número 3, Carles Carlà, donaran compte de la seva sortida de la formació republicana, passant a ser regidors no adscrits. Com que l'acta de regidor és personal, continuaran essent edils municipals, però sense formar part de cap partit polític. Ballesta i Carlà se sumaran a la situació d'Àngel Rodríguez, que també és regidor no adscrit després que fa uns mesos plegués d'Iniciativa per Catalunya-Els Verds. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar