Riuró i Merou, els guanyadors de la Tramun Trail

170 corredors han participat en una nova edició de la Tramun Trail. Ignasi Riuró i Corinne Merou han estat els guanyadors. En la categoria de 6 quilòmetres varen participar molt nens i nenes i van tenir com a regal unes classes amb el Club d'Atletisme de Ventalló.

Ignasi Riuró i Corinne Merou han estat els guanyadors de la Tramun Trail de l’Escala. Riuró va fer els 21 quilòmetres amb 1 hora, 46 minuts i 18 segons. En segona i tercera posició van quedar Eduard Baquer i Zoel Codolà. Baquer va fer un temps de 1h, 46 minuts i 28 segons i Codolà, 1h 49 minuts i 29 segons.

El primer local va ser Xavi Ballesta que va completar els 21 amb 2h, 41 minuts i 59. En aquesta categoria va haver-hi un participant minimalista, Xavi Morón, que va fer un temps de 2h, 45 minuts i 39 segons.

Merou va tardar 3 hores 3 minuts i 18 segons. I Salabert Christelle va ser la segona. En el recorregut de 21 quilòmetres només van participar dues dones.

Era la primera vegada que Riuró venia a l'Escala.

En els 10 quilòmetres, els tres primers classificats en categoria masculina van ser Jordi Rabionet, Marcel Bueno i Pau Sagué. En categoria femenina: Abdouche Nadia, Brisa Moliner i Elia Puig. I en els 6 quilòmetres els més ràpids van ser Roger Pagès i Marina Sirvent.

En el circuit de 6 quilòmetres van participar nens i nenes que van tenir un regal. Classes d'atletisme a Ventalló.

Dades: en el circuit de sis quilòmetres van participar 60 corredors, en el de deu, 72 i en el de vint-i-un, 34.