Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala planta cara al Borges però acaba perdent

El CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula s'estrena amb derrota davant el Borges Grup Vall. El derbi català va durar més de 3 hores. Diogo Dos Santos es va queixar sobre l'actuació arbitral, el figuerenc Sergi Grau va debutar a la màxima categoria i Joan Masip va fer el primer partit amb el Borges.

El derbi català entre CER l’Escala – Borges Grup Vall de dissabte al matí va durar 3h 22 minuts. El marcador, CER 1, Borges 4. 4 dels 5 enfrontaments van acabar amb un 2 a 3. L’equip escalenc va comptar amb Diogo Dos Santos, Kirill Shvets i Sergi Grau. 

El primer duel va ser protagonitzat per Diogo Dos Santos, jugador del CER l'Escala, i Oriol Monzó, jugador del Borges. El visitant, que va jugar amb l'equip escalenc la temporada 2002-03, va guanyar els dos primers jocs, però Diogo va igualar l'enfrontament a 2 fins que va aconseguir remuntar i posar el 3 a 2 final. Els resultats: 7 a 11, 10 a 12, 11 a 8, 13 a 11 i 11 a 5. 

El segon enfrontament vam veure per primera vegada al figuerenc Sergi Grau, que amb els seus 17 debutava a la Superdivisió amb l'equip escalenc. En el seu debut va enfrontar-se a Marc Duran, jugador del Borges i que la temporada 2003-04 va defensar la samarreta del CER. Grau sempre va dominar el marcador, però Duran anava empatant fins a assolir la victòria individual per 2 a 3. Els resultats: 11 a 9, 9 a 11, 11 a 5, 8 a 11 i 6 a 11. 

El tercer partit va tenir com a protagonistes al rus Kirill Shvets i l'exjugador del CER, Joan Masip, que va debutar amb el Borges davant el seu exequip en el dia del seu aniversari. Aquí s'enfrontaven el passat i el present del CER l'Escala. Per tercera vegada, l'enfrontament es decidia en el cinquè onze. Els resultats: 7 a 11, 10 a 12, 11 a 9, 11 a 3 i 7 a 11. 

El quart duel: Diogo Dos Santos contra Marc Duran. Resultat: 1 a 3. Va ser un enfrontament on el portuguès no es va trobar còmode perquè no estava d'acord amb les decisions de l'àrbitre. Deia que que no tenia el mateix criteri per tots els jugadors. A partir d'aquí, el jugador es va desconcentrar i va perdre per 1 a 3. Els resultats: 4 a 11, 5 a 11, 12 a 10 i 3 a 11.

I en el cinquè enfrontament, el rus Shvets va perdre davant el sitgetà Monzó, campió del Campionat de Catalunya individual en 3 ocasions. Shvets va perdre els dos primers onzes, però després va guanyar els dos següents i posava l'empat a 2.  el cinquè onze el va guanyar el visitant per 9 a 11. Els marcadors: 12 a 14, 6 a 11, 16 a 14, 11 a 4 i 9 a 11. 

Diogo Dos Santos després del partit es mostrava molest amb l'àrbitre. Molest amb les decisions que va prendre en el seu segon enfrontament...

Dissabte va debutar a la Supedivisió, el figuerenc Sergi Grau, una de les cares noves del CER l'Escala que combinarà primer i segon equip... 

Joan Masip dissabte va debutar amb el Borges, davant el seu exequip, en el dia del seu aniversari... 

El pròxim partit dels escalencs serà aquest dissabte a les 12 a la pista de l'Hispalis de Sevilla. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar