Publicitat
Publicitat

Bona arrencada de la Ruta de la Tapa de l'Anxova

Innovació i originalitat a la vuitena ruta de la tapa de l'anxova. Es desenvolupa en 45 restaurants i bars de l'Escala com avantsala de la Festa de l'Anxova, que tindrà lloc diumenge vinent, amb personatges com Marius Serra, que llegirà el pregó, i Martí Gironell, que rebrà l'Anxova d'Or.

Els 45 locals participants a la Ruta de la Tapa de l'Anxova han començat a servir tapes amb l'anxova com a protagonista principal amb grans dosis d'originalitat i d'innovació. De moment, a manca de dades concretes, el que és constatable és el bon ambient viscut el cap de setmana en els espais participants. És el cas del Mallerenga, en ple carrer del Port, on serveixen la tapa "Mallerenga". En Batista Guillot n'és el creador.

El bar Mallerenga és només el segon any que participa a la ruta i fa un balanç parcial molt positiu del primer cap de setmana de ruta.

La ruta té el seu component de concurs. I és que aquells clients que aconsgueixin tastar totes les tapes i ho acreditin amb la butlleta degudament segellada a cada local opten a guanyar un menú per a dues persones al restaurant El Celler de Can Roca; aquells qui hagin segellat les 17 tapes de fora el nucli opten a un àpat per a dues persones al restaurant Bo.Tic de Corçà. I els que hagin segellat més de vint tapes opten al sorteig de cinc tiquets de 50€ en vals de compra als comerços de la UBET a gastar abans del 31 d'octubre.

La Ruta es clou diumenge vinent, coincidint amb la 26a Festa de l'Anxova, on el periodista i escriptor Martí Gironell rebrà el guardó Anxova d'Or i el també escriptor Màrius Serra llegirà el pregó de la festa. Després dels actes protocolaris, la festa es completarà amb la degustació popular d'anxoves i cantada d'havaneres amb el grup local Oreig de Mar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar