Publicitat
Publicitat

Una vintena de participants a les Karting Series

Aquest diumenge al matí, el Karting l'Escala ha estat l'escenari de les Karting Series, un campionat amateur de karts que es fa a diversos circuits del país. En la quarta edició hi han competit una vintena de participants. La carrera va ser molt neta.

21 pilots van participar diumenge al matí a les Karting Series, el campionat amateur de karts que es fa a diferents circuits de Catalunya amb els karts de cada circuit. La onzena carrera d'aquest campionat es va fer a l'Escala. Va ser una carrera neta i sense accidents. El primer classificat va ser Kilian Esteban, un pilot de Blanes... (tall 1 Kilian Esteban)

Esteban coneixia el karting l'Escala perquè fa poc també va trepitjar el circuit amb una altra competició... (tall 2 Esteban)

Kilian ha guanyat 5 de les 6 últimes carreres. A falta de quatre curses hi ha una lluita entre tres pilots: Marc Egea, Marc Vilà i Kilian Esteban. Pel que fa a l’organització està satisfeta amb la prova que es va disputar durant tot el matí al karting l’Escala... (tall 1 Quim Grañén)

Segons l’organització, les Karting Series tornaran a desembarcar a l’Escala la pròxima temporada... (tall 2 Quim)

Les Karting Series varen començar al febrer a Altafulla i acabarà la primera setmana de novembre. El campionat ha passat també per Palamós, Juneda i Cardedeu. La pròxima parada serà el 14 d'octubre a Regencós.