Publicitat
Publicitat

Programació continuista als mitjans locals de l'Escala

Programació continuista als mitjans locals de l'Escala

Amb l'inici del curs escolar, Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala reprenen la programació habitual de caràcter local. Ambdós mitjans segueixen una línia continuista pel que fa a la graella. Així, a la televisió ja s'han pogut veure les propostes habituals: dilluns La Casa de la vila o Línia directa amb l'alcalde, dimarts l'Esports 10, dijous el De cine i divendres el Parlem. Amb espai també per a conferències, reportatges i els programes que ofereix la Xarxa de Comunicació Local, com el Caminant per Catalunya, l'Actual Esports, produït des de l'Escala, o el Connecti.cat. La novetat més destacada és el retorn, a partir del gener, de Milena Llop amb el programa d'entrevistes L'Imaginari.

Pel que fa a Ràdio l'Escala, fa unes setmanes ja vam informar de l'inici de dues propostes sorgides de la Xarxa de Comunicació Local. Una, l'informatiu nacional Nex Vespre, dirigit per la Xarxa i produït des de l'Escala amb el suport de la resta d'emissores associades. L'altre, és el magazine de temàtica marinera El Far, que s'emet cada tarda de 4 a 7 i que es fa conjuntament amb 4 ràdios locals més de Catalunya. Ambdós formats van iniciar-se el 3 de setembre. 

La programació de càracter local de Ràdio l'Escala va començar coincidint amb el tret de sortida de les classes escolars sense massa novetats. Han tornat el magazine matinal El més calent a l'aigüera, amb la incorporació de nous col·laboradors, el Zona Mixta dilluns i divendres, la Plaça política els dimarts, l'Alcadia els dimecres i la Plaça social els dijous. I han continuat, perquè no han fet cap aturada a l'estiu, els programes Sons a cau d'orella, Torna-la a tocar Sam i l'Obligat de Sardana, amb relleu en el seu presentador i director. 

Completen la graella de la ràdio, els programes locals Connexió Eclèctica i De cine. I com a propostes de la Xarxa, arriben els habituals Chelsea Hotel, Ruta 66 o Cocodril Club. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar