Publicitat
Publicitat

Neix la Penya Gironista Els Esquenapelats

Neix a l'Escala una penya vinculada al Girona FC. Es diu els Esquenapelats i serà presidida per Enric Casadevall. Entre els seus objectius hi ha el d'organitzar sortides per a seguir el Girona en els desplaçaments més propers.

Els Esquenapelats és el nom escollit per a batejar la penya gironista de l'Escala, que està ultimant els tràmits per a ser una realitat. La creació d'aquesta penya ja es va començar a coure la temporada passada, però els tràmits burocràtics han estat més llargs i enrevessats del que inicialment s'havia pensat. De fet, els estatuts ja han estat validats pel Girona FC i ara ja només falta que siguin aprovats pel departament de Justícia de la Generalitat.

La junta la formen Enric Casadevall com a president; Lluís Sureda com a vice-president; Rafel Moreno com a secretari; Ferran Sanmillán com a tresorer; i Gerard Salart, Josep Brugués, Francesc Mas, Manuel Rios i Joan Brugués com a vocals.Des que es va llançar la idea de crear la penya, ja hi ha més de cinquanta persones interessades en associar-s'hi. 

De moment no s'ha concretat quines activitats pot dur a terme la penya, però una de les possibilitats és que s'organitzin autocars per anar a seguir el club en desplaçaments.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar