Publicitat
Publicitat

Demà comença una nova edició de la Ruta de la tapa de l'anxova

Demà comença una nova edició de la Ruta de la tapa de l'anxova, que enguany arriba als 8 anys. Compta amb la col·laboració de 45 establiments. Qui participi en la ruta opta a diferents premis: àpats al Celler de Can Roca i al Restaurant Boti.c i descomptes de la UBET. 

Demà comença la vuitena edició de la Ruta de la tapa de l'Anxova, que s'allargarà fins al diumenge 7 d'octubre, quan se celebri la 28a edició de la Festa de l'Anxova, amb els escriptors Màrius Serra i Martí Gironell com a protagonistes. Enguany aquesta proposta gastronòmica compta amb la col·laboració de 45 establiments de l'Escala, que ofereixen tapes innovadores amb l'anxova com a ingredient principal. 

En els últims anys s'ha establert un funcionament de la ruta de la tapa que es manté. Els participants, a més de degustar les tapes, també poden optar a diferents premis, en funció del número d'establiments que hagin visitat.

La Ruta de la tapa de l'Anxova de l'Escala es va iniciar el 2010 com una nova fórmula per donar a conèixer aquest producte local implicant el sector de la restauració. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar