Publicitat
Publicitat

Estiu tranquil pel que fa a delictes a l'Escala

L'activitat delictiva a l'Escala durant l'estiu s'ha mantingut respecte d'altres temporades. Han estat delictes de poca entitat, sobretot furts a l'entorn de les platges. S'ha detectat que es repetiex el tipus, però amb una lleugera evolució del mètode que utilitzen els delinqüents.

Pel que fa als delictes comesos durant l'estiu a l'Escala, des dels Mossos d'esquadra es considera que ha estat un estiu molt semblant als dels últims anys.L'activitat delictiva, tot i i l'increment de població durant tres mesos, no ha sortit del que es considera normal durant aquesta època de l'any.L'entorn de les platges han estat les zones més castigades.Pel que fa a la resta de delictes durant aquest mesos, es repeteixen any rere any, amb petites variacions, com seria el cas de l'abraçada, la taca o d'altres, on en la majoria de casos , els delinqüents estant optant per la gent gran com les seves víctimes.

Des de Mossos d'Esquadra s'insisteix sobretot en no donar cap tipus de dada a persones desconegudes, una informació que després es pot fer servir per treure diners, o per exemple, canviar la companyia que ens presta el servei de llum, aigua, gas o telèfon.

Jaume Rovira ho explicava al programa Parlem de Canal 10, des d'on es dona informació per tal de prevenir qualsevol ensurt.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar