Publicitat
Publicitat

Exposició sobre Raimon Pannikar a la Biblioteca

L'obra i el pensament de Pannikar centren l'exposició que s'obre demà a la biblioteca Víctor Català. Forma part dels actes de l'any Pànnikar, en commemoració del centenari del seu naixement.

Raimon Pannikar és el filòsof i teòleg català amb més reconeixement internacional. Enguany es compleix el centenari del seu naixement i arreu se n'ha programat actes commemoratius. Entre ells, l'àrea d'interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona va encarregar l'elaboració d'una exposició que expliqués la seva vocació intercultural, plurilingüe i transdisciplinària. El seu comissari ha estat el doctor en filosofia Jordi Pigem, escalenc des de fa catorze anys.  

L'exposició està articulada a través d'una sèrie de plafons on s'hi recullen els trets essencials de la vida i el pensament de Pànnikar.

L'exposició s'obre demà i estarà instal·lada a l'Escala fins el 24 d'octubre. A més, el dijous 11 d'octubre es completarà amb la conferència "Raimon Pannikar, de Catalunya a l'Himàlaia i a les universitats d'arreu del món" que anirà a càrrec del mateix Jordi Pigem, un dels principals coneixedors de Pànniker a Catalunya. No en va, Pigem va dedicar a Pànnikar la seva tesi doctoral, va treballar dos anys amb el filòsof i va coordinar l'edició dels primers volums de l'obra completa de l'autor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar