Publicitat
Publicitat

SolGat celebra el seu desè aniversari amb una festa oberta a tothom

Sol Gat l'Escala celebra el seu desè aniversari amb una festa oberta a tothom, amb tallers infantils, sardinada popular i activitats musicals. L'entitat té prop de 800 animals controlats i aquest any ja ha donat en adopció més de 80 gatets.

En els deu anys transcorreguts des de la fundació de Sol Gat, l'entitat ha anat creixent en número de socis, de col·laboradors en tasques de posar menjar a les colònies controlades i en l'esterilització com a solució més efectiva per a evitar el creixement de les poblacions de gats de carrer.

Els mesos més intensos de feina per a Sol Gat son els compresos entre la primavera i la tardor. En el que portem d'any ja s'han donat més de 80 gatets en adopció. Son animals nascuts al carrer o abandonats pels seus propietaris.

Per a fer divulgació de la tasca que es fa des de Sol Gat, però també per a celebrar-ho amb alegria, s'ha programat una diada festiva per aquest dissabte a plaça Catalunya.

La festa del desè aniversari de Sol Gat començarà a tres quarts d'onze del matí i les activitats s'aniran succeïnt durant tota la jornada, fins a quarts de nou del vespre. En cas de mal temps, es traslladaria la festa a la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar