Publicitat
Publicitat

Robert Bosch no serà cap de llista pel PDeCAT

Robert Bosch no serà l'alcaldable pel PDeCAT a les eleccions de l'any vinent. Hi ha renunciat per no disposar del temps necessari per dedicar-se a alcalde i per no compartir l'actual política del partit. En les properes setmanes començarà un procés de primàries per escollir nou candidat.

L'Actual Portaveu del PDeCAT a l'ajuntament de l'Escala Robert Bosch  no repetirà com a cap de llista a les eleccions municipal de maig de 2019.Bosch és al capdavant del partit després d'una legislatura que fins ara ha estat convulsa pel PDeCAT, amb 3 dels quatre regidors que han canviat.Explica que renuncia per manca de disponibilitat i perquè no es sent còmode amb el partit a nivell nacional.Bosch parla de discrepàcies amb l'actual política del PDeCAT, tant en el fons com en les formes.Ara fa uns dies ho va fer saber a l'Assemblea Local del partit, que durant el mes d'octubre posarà en marxa un procés de primàries per escollir nou candidat.

A nivell local Robert Bosch parlava de manca d'aparcaments al nucli antic, sobretot a l'entorn de La Plaja.No veuria malament que passat l'estiu s'hi podés circular.També parlava dels pressupostos per l'any vinent, on creu que caldria una rebaixa important.El programa íntegre es pot tornar a veure en diferents reemissions per TDT i també està disponible A la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar