Publicitat
Publicitat

Xavi Múrcia omple l'Alfolí de la poesia de Vinyoli

La poesia de Joan Vinyoli, interpretada per Xavi Múrcia, omple tots els racons de l'Alfolí de la Sal en la tercera vetllada del cicle d'Arrel i amb Salero. Un centenar d'espectadors van omplir el pati interior en un concert generós que va comptar també amb el poeta Roger Vilà com a convidat.



Aquest és un fragment de "Cançó blava", tema que obre el disc "A través de Vinyoli" de Xavi Múrcia, autoeditat l'any 2014, tema amb el qual va obrir també el concert de dissabte al capvespre a l'Alfolí.Després d’una picada d’ullet a l’Escala interpretant una havanera a mode d’introducció del concert, Múrcia encarava d’una tirada, sense pauses, el treball sobre el poeta Vinyoli, amb moments de gran emotivitat. Després va convidar a pujar a l’escenari el poeta Roger Vilà, amb qui van protagonitzar un altre moment destacat del concert. El poeta recitava poemes seus i Xavi Múrcia el replicava cantant-los. Un dels moments més emotius va ser quan, al final de la tanda de bisos, Xavi Múrcia va interpretar una cançó inèdita, composta fa deu mesos, dedicada al conseller de cultura Lluís Puig, cançó titulada “Presoner del somni”.

El primer cicle d'Arrel i amb Salero es clourà dissabte vinent amb el concert del duet "Ballaveu", format per Patri Garcia i Xavi Rota. Un duet feliç i comunicatiu que reinterpreten la frescor de la tradició oral catalana amb el treball "Flors i violes".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar