Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala ja és el líder de Segona Catalana

El FC l'Escala guanya per 2 a 0 al Camprodon en la quarta jornada de competició i allarga la bona dinàmica de resultats. Els gols d'Argi i Moha Chami a la segona part van valer per sumar tres punts. Els de Sepu se situen a la primera posició.

El FC l’Escala ja és el líder del grup primer de la Segona Catalana després d'imposar-se per quarta vegada per dos gols de diferència. Els escalencs continuen amb la porteria a 0.

Els blaugrana durant la primera part generaven molt de perill però les aproximacions no es van transformar amb encert. L'equip local va tenir 11 arribades però cap d'elles va servir per trencar l'empat a 0 inicial. Eren xuts tous. Els faltava potència. I el Camprodon es va apropar a l'àrea de Joan Ureña en tres ocasions, però cap d'elles va servir per posar-se per davant.

A la segona part, l'Escala va ser molt més efectiu i de les tres arribades, dues van anar cap a dins. El primer gol va ser obra d'Argi, un xut que ningú s'esperava. Tampoc la nostra càmera que sempre està atenta a tot el que passa en els 90 minuts de joc. La diana d'un dels capitans va servir per posar l'1 a 0 en el marcador. Era el minut 48.

I el segon golejador va ser Moha Chami. Per segona jornada seguida, el dorsal 20 de l'Escala va fer un xut amb la cama esquerra que va superar al porter visitant Alexandre Torres. La pilota es va introduir tímidament poc a poc a la porteria. El jugador va anar a abraçar a algun jugador que hi havia a la banqueta.

Amb el 2 a 0, dues jugades del Camprodon. La primera aquesta. Ayoub pressiona bé una jugada perillosa d'Albert Bassols. Podria haver estat el primer gol dels camprodonins. I a les acaballes, Joan Bobi va treure aquesta falta.

{{ tall Sepu, Jordi Arau i Argi }}

El pròxim partit de l'Escala serà a Porqueres, equip que és entrenat per l'escalenc Gabri Maragall i en el que juguen Sile Camara i Josep Molinas.