Publicitat
Publicitat

Johnny English de nou en acció

Moltes novetats però poc soroll, aquesta setmana la cartellera s'omple d'estrenes però cap d'elles arriba amb el cartell de destacada. Entre les novetats trobem la tercera part de Johnny English, animació Mexicana i una part de la vida de Ted Kennedy.

Una setmana més donem una ullada a les novetats del món del cinema. Aquesta setmana arriba l'agent secret més temible del món, torna Johnny English. També descobrirem la figura de Ted Kennedy i molt de cinema francès. 

Sens dubte, l'estrena més taquillera d'aquest cap de setmana serà la tercera part de Johnny English, personatge que va fer triomfar a Rowan Atkinson a la pantalla gran després del seu pas per la televisió amb el seu mític Mr. Bean. Les dues primeres parts d'aquesta paròdia dels clàssics agents secrets com James Bond, Jason Bourne o Ethan Hunt van aconseguir recaptar més de 320 milions de dòlars a tot el món. Una xifres que augmentaran amb la incorporació d'aquesta tercera part on Emma Thompson fa de primera ministra i Olga Kurylenko serà una femme fatale.

El personatge creat per Atkinson l’any 2003 haurà d’enfrontar-se a una nova missió, la més arriscada que ha viscut fins al moment. Haurà de capturar un hacker que després d’un ciberatac, ha fet públics els noms de tots els agents d’incògnit del país. Una situació que posa en perill a tots els membres del Servei d’Intel·ligència i que farà que Johnny English sigui la seva única esperança. En aquesta nova aventura, el principal enemic d’English seran les noves tecnologies que li plantejaran reptes d’allò més complicats.

La família Kennedy, coneguda popular ment com la família reial dels americans, va tenir diferents membres aptes per rellevar a JFK com a president. El seu germà Robert va ser assassinat just quan la seva carrera política semblava imparable. Un destí semblant però amb motius diferents va  tenir el seu germà Ted després de patir un accident de cotxe el 18 de juliol de 1969 begut i acompanyat de la secretaria del seu germà Robert.

El film 'El escándalo Ted Kennedy' explica tots els fils que va moure l'entorn a Ted Kennedy per tal que el fatídic accident on va morir l'acompanyant no surtis a la llum pública i així salvar la seva carrera cap a la Casa Blanca. Jason Clarke serà Ted Kennedy i l'acompanyen Kate Mara, Bruce Dern i Ed Helms.

Des de França arriba la nova comèdia de Daniel Auteuil  'Enamorado de mi mujer' en aquesta ocasió acompanyat per Gerard Depardieu i l'espanyola Adriana Ugarte. Dos vells amics es retroben i queden per fer un sopar de parelles, l'embolic arribarà quan un d'ells és presenta al sopar amb la seva nova xicota: una noia  trenta anys més jove que ell i  que els captiva a tots. Un fet que li portarà més d'un problema amb la seva parella. 

{{ tall enamorado }}

Finalment aquesta setmana arriba una de les guanyadores del Festival de Sitges 2017, 'Matar a Dios'.  L'argument gira entorn a Carlos qui convida al seu pare i el seu germà a passar un cap de setmana amb ell i la seva dona enmig del bosc. De cop un nan barbut irromp a la casa i diu que és déu, el cas és que Déu amenaça amb destruir a tota la humanitat al matí següent i ells han estat triats per escollir a les dues persones que es salvaran de l’extermini. Així que el destí de la humanitat recau en un depressiu, una dona que no pot tenir fills, un banyut i un avi amb problemes de cor que evidentment voldrà estar al nou món. Qui seran els dos escollits?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar