Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala busca la segona victòria a casa

El FC l’Escala busca la quarta victòria consecutiva en una arrencada de temporada espectacular. Després de dos desplaçaments consecutius, diumenge rep el Camprodon, que ha perdut els dos últims partits. 

El FC l'Escala juga diumenge les 5 de la tarda a casa davant el Camprodon. Serà la quarta jornada del grup primer de la Segona Catalana. Els escalencs volen seguir amb la bona dinàmica de resultats i els camprodonins tenen com a objectiu tornar a sumar tres punts, ja que fa dues jornades que encaixen derrota. 

{{ tall Joan Ureña, jugador del FC l'Escala }}

Ja feia dues setmanes que l'Escala jugava a fora.

Els escalencs arriben invictes i imbatuts. No s'ha perdut cap punt i no s'ha encaixat cap gol en contra. Una bona carta de presentació.

El Camprodon arriba a la cita havent encaixat una derrota a casa seva davant el Quart per 1 a 2. El gol de Mahamadou Konteh en el 84 va impedir als caprodonins sumar un punt. 

La darrera visita del Camprodon al Nou Miramar va ser el passat 7 de gener de 2018. El resultat va ser d'empat a 2. Van marcar Sergi Ramirez, actual capità, i Pol Compte, actual jugador de la Jonquera de Primera Catalana. Ramirez superava la porteria d'Alexandre Torres amb un xut potent. I Compte aprofitava una centrada d'Adrià Serra. El Camprodon, que sempre va anar per darrere en el marcador va marcar en una contra. Isaac El Haraki va fer el primer gol. I Jordi Darné va aconseguir l'empat amb un gol de falta directa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar