Publicitat
Publicitat

El Mar d'Empúries acull per primera vegada el Campionat català de J70

Des de divendres i fins diumenge, el Mar d'Empúries serà l'escenari per primera vegada del Campionat de Catalunya de J70. La classe J70 en poc temps s'ha consolidat al nostre país. Es tracta d'una embarcació de 7 metres i que té cabuda per cinc tripulants. El campionat es podrà seguir des del centre del poble. 

Club Nàutic l'Escala, Federació Catalana de Vela, Ajuntament de l'Escala i Ahumados Reyes Varón han unit esforços per organitzar el primer campionat català de J70 a les aigües del Mar d'Empúries, una competició que s'integra al programa d'esdeveniments esportius dedicat a commemorar el 50è aniversari del club. La classe J70, en pocs anys, s'ha consolidat al nostre país i creix amb força cada temporada. Tan és així que enguany el calendari de la classe compta ja amb el seu primer campionat català en el que es preveu la participació d'entre 10 i 15 embarcacions. 

 Hi haurà la participació de tres tripulacions escalenques. 

 

Són embarcacions d'uns 7 metres i hi ha cabuda per 5 tripulants. 

 

Divendres hi ha previst una regata d'entrenament a partir de les 3 de la tarda. I dissabte i diumenge seran els dies de competició. El campionat es podrà veure des de davant d'Empúries i d'aquesta manera es podrà seguir la prova al centre del poble. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar