Chami i Massó resolen el derbi altempordanès

El FC l'Escala suma la tercera victòria al camp de la Marca de l'Ham i continua a la part alta del grup primer de la Segona Catalana. Moha Chami i Ignasi Massó van ser els golejadors. Fa tres setmanes que el porter Joan Ureña no encaixa cap gol en contra.

El FC l'Escala continua sense perdre punts. En la jornada 3, els escalencs visitaven el camp de la Marca de l'Ham i van imposar-se per 0 a 2.

En el minut 24 arribava el primer gol. El capità Sergi Ramirez va treue aquesta falta i va trobar a Moha Chami a l'interior de l'àrea i l'ex del Palafrugell va superar al porter local Richard Lopez.

{{ tall Moha Chami, jugador del FC l'Escala }}

I el segon gol va venir en el minut 81. Diana d'Ignasi Massó. La pilota es recupera al mig del camp. Richy Hurtado és qui agafa la pilota, li passa al dorsal 25 i aquest condueix la pilota uns metres fins que troba a Denilson Rivas i el dorsal 10 li fa assistència i arriba la segona diana de l'Escal. Va ser aquí quan l'equip de Sepu va sentenciar el derbi. És el quart gol de l'ex del Banyoles.

Amb el 0 a 2, l'equip d'Edu Ortega va tenir dues ocasions. Una va anar al travesser i l'altre va ser a pilota parada. Una falta que no va anar entre els tres pals.