Publicitat
Publicitat

Todos lo saben l'estrena de la setmana

Arriba als cinemes 'Todos lo saben', protagonitzada per Javier Bardem, Penélope Cruz i Ricardo Darín. L'acompanyen una nova entrega de 'Predator', la comèdia italiana de l'any i el film 'Book Club' amb Christian Grey de protagonista involuntari. 

Aquest cap de setmana corresponent al 15 i 16 de setembre arriba amb diverses novetats per satisfer tots els gustos cinematogràfics. Trobem una nova entrega de 'Predators', també hi ha Diane Keaton amb la seva nova comèdia. Arriba el drama 'Todos lo saben' i el film d'animació 'Al aire, patos'.

Fa 31 anys Arnold Schwarzenegger saltava definitivament a primera línia de Hollywood amb 'Predator' un clàssic del cinema d'acció i ciència-ficció. Aquest film presentava uns extraterrestres sanguinaris amb rastes i una tecnologia molt avançada que va donar pas a diverses seqüeles i també va fusionar-se amb l'univers d'Alien.

  

Shane Black director d'Iron Man 3 fa reviure el depredador amb aquesta quarta pel·lícula que no segueix el fil argumental de les pel·lícules que han enfrontat els predators amb els aliens de Ridley Scott. Al film quan el petit Rory activa accidentalment el retorn a la terra dels extraterrestres i desencadenarà que els caçadors més letals de l'univers tornin a amenaçar la terra. Aquests alienígenes han millorat el seu ADN i només un grup d'exsoldats i una professora de ciències podran evitar el final de la raça humana. 

Predator juntament amb Misión Imposible: Fallout i Vengadores: Infinity War és un dels millors blockbuster d'aquest any 2018.

Aquest cap de setmana arriben a la cartellera diverses  pel·lícules espanyoles, una de les més destacades la cinta 'Todos lo Saben' d'Asghar Farhadi una combinació de drama i thriller protagonitzat per Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández i Inma Cuesta.

Laura viatja des de Buenos Aire al seu poble natal a Espanya, on viatjarà per assistir a una festa. El que hauria de ser una breu visita familiar es veurà afectada per uns esdeveniments inesperats que canviaran les seves vides.

Jane Fonda i Diane Keaton encapçalen el repartiment de la comèdia 'Book club' on també hi apareixen Andy Garcia o Don Johnson. Un grup de 4 amigues  de mitjana edat formen un club de lectura per reunir-se un cop al mes i així ajudar a una d'elles a superar la mort del seu marit. Malgrat no ser el tipus de literatura que solen llegir, 'Cinquanta ombres d'en Grey' els crida l'atenció i decideixen escollir-lo com a lectura del mes. Després de llegir-lo la seva vida social i amorosa donarà un tomb.

Xina i Estats Unitis han coproduti 'Al aire, patos' un film d'animació destinat als més petits de la casa. Explica la història d'en Peng, una oca soltera i amb una gran autoestima que té per afició les acrobàcies impossibles. Un dia, la seva afició preferida se li gira en contra. Per culpa d'una pirueta mal controlada, Peng, separa dos aneguets, Chao i Chi. A partir d'aleshores, l'oca s'haurà de responsabilitzar d'ells i iniciar un viatge que el farà madurar i conèixer l'amor incondicional de la família. 

I aquesta setmana arriba la comèdia italiana de l'any 'Una casa, la família i un miracle' . Per ajudar el seu germà arruïnat, quatre germans decideixen vendre la torre del seu pare després que els metges els hi comuniquen que pateix un coma irreversible. Però l’endemà de la venda, el pare desperta inesperadament, recuperat. La feina serà pels seus fills, que han d’evitar-li trastorns al seu pare i per això intenten parar la venda de la casa i recuperar almenys tots els mobles i relíquies familiars perduts amb la venda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar