Publicitat
Publicitat

Els comerciants demanen més control sobre la roba falsificada

La UBET ha presentat un escrit a l'ajuntament després de detectar roba falsificada al mercat dels diumenges, un fet que no veuen com a puntual, tot al contrari, diuen que hi ha parades que ho fan de manera regular. L'entitat demana que, dins la seves possibilitats, el consistori intervingui.

La UBET, la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala, ha demanat a l'ajuntament que augmenti en control al mercat setmanal dels diumenges per evitar la venda de roba falsificada.Ho ha fet amb una carta al consistori després de detectar que com a mínim quatre de les parades ofereixen de manera regular productes de marca falsos, amb l'agreujant que una de les marques té botiga a pocs metres, al Passeig de Riells.Es refereixen també  a l'actuació del mes de juliol, on Mossos d'Esquadra i Policia Local van interceptar dues furgonetes que anaven a vendre al mercat amb més de 800 peces falses, que s'haguessin venut per més de 60mil euros.Des de la UBET s'apel·la als compradors, entenent que comprar  peces falsificades no ajuda a ningú, tot al contrari.

On no n'hi havia ni una de peça falsificada és a una nova edició de la botiga al carrer celebrada a principis de setmana.Hi van participar un total de 17 establiments adherits a la UBET que portaven a l'espai de La Plaja el seu establiment. Predominava la roba, les sabates, els complements de la llar, articles per a mainada, i en aquest cas de manera excepcional una paradeta de l'ONG Un Petit Pas.Aprofiten per treure stocks oferint preus molt rebaixats.Només poden parar socis de la UBET.D'altres establiments que no ho són, veient l'ambient i les possibilitats de bones vendes, acabant adherint.se a l'entitat.

Els establiments participants han fet una bona valoració d'aquesta edició de la botiga al carrer, de les que se'n fan dues durant l'any.El Pont de la Diada i un temps agradable va portar molts compradors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar