Publicitat
Publicitat

Taller de la memòria de tardor 2018

Avui comencen les inscripcions d'un nou taller de la memòria, les inscripcions van a bon ritme de moment només queden 25 places disponibles. Les sessions es faran de setembre a desembre tots els dimarts i divendres a la sala polivalent de Can Masset.

Amb l'inici de la temporada escolar s'obren les inscripcions per a un nou taller de memòria de tardor. El d'aquest trimestre es celebrarà entre el 25 de setembre i el 21 de desembre en sessions d'una hora repartides entre els dimarts i els divendres. 

Els interessats a participar-hi cal que s'inscriguin. Ho poden fer fins el proper dimecres 19 de setembre. Cal que ho facin a les oficines de Serveis Socials, al primer pis de Can Masset. Els grups es crearan per ordre d'arribada de les inscripcions i es preveu un màxim de quatre grups. Els tres primers es trobaran els dimarts a la tarda de 2/4 de 4 fins 2/4 de 7 amb tres grups i les tardes de divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 5. Vista la bona acollida d'aquets tallers, ja fa uns anys que reben l'etiqueta de tallers estrella. 

Enguany el taller seguirà la mateixa línia que en les edicions anteriors, amb activitats coordinades per una psicòloga. Un treball molt interessant per detectar o descartar petits problemes. A més els tallers també serveixen per socialitzar i incentivar a la gent gran a sortir de casa seva una estona a la setmana. 

 

Els tallers son organitzats per l'Ajuntament de l'Escala, amb participació de Dipsalut, l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Hi col·labora també l'Associació de Jubilats Jardí del Pedró.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar